torsdag, august 17, 2006

Oslo Fashion Week


Oslo Fashion Week
Originally uploaded by hansen oslo.
Moteuken er godt i gang, og broren til Ingunn (tidligere kollega), er en av designerne som viser sine ting. Han har stor suksess under merkenavnet Fiori di Oslo, som betyr "blomster fra Oslo."

Snart......


Snart......
Originally uploaded by hansen oslo.
Snart. Ganske snart, er det endelig slutt på båndtvangen. Gjett om jeg gleder meg(både hund og eier). Endelig skal hunder slippe byråkratiets klamme kontorbestemmelse fra en kontorist bosatt i trang hybel med dårlig luft i et utarmet bysentrum... En kontorist som som ser det som sin hovedoppgave å tvinge alle andre inn i sin introverte meningsløse verden bestående av en rekke kjedelige gjøremål, og som gremmer seg over andres mulighet til spenning og glede i vårt daglige virke. Og det rare er - de aller fleste jobber i stat- og kommuneadministrasjon...., eier verden og våre liv, og lager begrensninger med regler og lover.

mandag, august 14, 2006

Bygdin


Bygdin
Originally uploaded by hansen oslo.
Vi var på tur i den norske fjellheimen igjen forleden. Turen gikk med bil til Bygdin hvor vi spaserte innover i fagre fjellområder. Vistartet med en kjapp oppstigning hvor barnas motivasjon raskt gikk i motsatt retning(nedover). Men vel oppe i høyden, men fantastisk utsikt og mat i vente, tok det ikke lang tid før humøret igjen var på topp. Med primus og fiskestang og mat fra Adventurefood var det matpause omtrent halvveis. Fantastisk utsikt, med flott vær, varmt og en liten mild sommerbris kan det ikke bli bedre. Jeg tenker med gru på en tur jeg hadde på stranda tidligere i år. Norge, mitt nærmeste ferieland.

søndag, august 13, 2006

Kaffe i Gol


Kaffe i Gol
Originally uploaded by hansen oslo.
Pizzarestaurant TRE MUSKETERER I Gol har ganske god pizza, men sliter med særlig dårlig kaffe. Kaffen her er faktisk så dårlig at jeg knapt smakte en halv latte...! Vi tillot oss å påpeke dette ubestridelige faktum, men innehaveren ble brysk og hentet essensflaskene og sa i korte trekk at "slik har vi gjort det her bestandig....". Det blir selvsagt ikke bedre av at det alltid har blitt servert dårlig kaffe her. Derfor blir mitt råd: Styr klar av dette spisestedet. Det finnes andre steder.