onsdag, juni 30, 2010

Gule sider og sjøkart




Gule sider annonserer på VG-nett, og skriver "planlegg en dagsetappe...", men ved å klikke på annonsen, og sjøkartet dukker opp står det plutselig "skal ikke brukes til navigasjon". Hva skal det da brukes til?

tirsdag, juni 29, 2010

Sommer, sol og sand


Barbeint på jobb i dag. Deilig. Sommer, sol og sand er ikke fullstendig feil på en lang arbeidsdag. Og i dag var det dykking som skulle foreviges. Måtte imidlertid vasse litt lenger ut enn planlagt, og da risikerer man å bli våt. Og jeg ble våt. Mobilen overlevde på mirakuløst vis med et nødskrik, overrasket av bølger, fra cabincruiser i halvplan, som slo litt for langt opp over knærne. Shortsen ble mildt sagt våt, med det resulatat at jeg måtte sitte en time på regnjakka tilbake til Oslo. Tips: Ta med tørre klær i bilen. Det har jeg fra i dag. Dog et slit, men bedre enn å jobbe....

mandag, juni 21, 2010

Folkens, det går mot mørkere tider

Joda, det er sant. Sola har snudd. Det skjedde for noen minutter siden, og nå går det mot høst og vinter og mørke kvelder. Men først skal vi ha sommer. Og selv om det går mot mørkere kvelder, har vi de varmeste ukene foran oss. Merklig nok. Dessuten tar det noen uker før vi egentlig oppdager at det går mot mørke kvelder. Årets lengste dag er i dag. Nyt det.

lørdag, juni 19, 2010

Kronprinsessebryllup i Sverige

For et bryllup. Sverige gikk av hengslene, avisene kom med ekstrautgaver, og Kronprinsesse Victoria giftet seg med sin velvalgte Daniel Westling, som nå har byttet navn til det mer velklingende Prins Daniel. Stockholm har kokt, og med 2000 pressefolk i arbeid blir det trangt om godsakene. Her er en liten samling bilder fra disse dagene i Stockholm. Og tro meg. Dette er en liten samling.

Victorias wedding - Images by Tom Hansen

fredag, juni 11, 2010

Drama

Det var ikke mye drama på t-banen i dag. Toget var i rute, det var ikke fullt, men likevell. Litt drama klarer vi. Jeg glemte meg helt bort der jeg leste dagens avis jeg fant på setet. Det var altså minst en god artikkel i dagens Dagbladet, som medførte at jeg nesten glemte å gå av. Dramatisk? Joda, men egentlig ikke....

onsdag, juni 09, 2010

Hva er dette?

Noen ganger bare tar jeg bilder uten å vite hva som vil skje. Som i dag. Det startet med bilde av noe, så fikk jeg en idé som en oppfølging av det. Den ene tanken tok den neste, og plutselig hadde jeg 8-10 bilder på telefonen, og dette var det siste. Noen som ser hva det er?

mandag, juni 07, 2010

Kongelig reise

Joda, det er full dekning for tittel på dette epos. Kongen og Dronningen er på rundreise i Oppland, og jeg var med. Men nå skiller vi lag, og jeg reiser til Oslo med buss og videre med fly i morgen, mens de kongelige fortsetter med politieskorte i idylliske Valdres. Det er sol i dag, og trolig regn i morgen. Må drive litt skryt av Qualityhotellet i Fagernes. Og det koker ned til god service.
Her er dagens fototips: Ta flere bilder.

søndag, juni 06, 2010

Miljøfestival i Frognerparken

Stort arrangement med 30000 mennesker samlet for opplevelse og miljø i Frognerparken. Kan vi håpe at Haflsund gjentar dette neste år? På scenen var det kjente artister og rundt i Frognerparken var det opplevelser, mat og moro. Her er noen av bildene fra i går.

Miljofestival - Images by Tom Hansen