fredag, august 20, 2010

Båndtvangen er over for i år


Endelig er båndtvangen over. Ikke en dag for tidlig. Og alle gleder seg. Jeg merker at det er omtrent like lett å motivere seg til å overholde båndtvangen som det er å overholde fartsgrensen på motorveien om natta. Når det ikke er en eneste annen bil i nærheten. Det er ikke lett. Men jeg klarer det(....). Og det skal bli noen flere turer i fjellet fremover merker jeg.

torsdag, august 19, 2010

Monstermast?


Lurer på om dette er monstermaster? De står i Sogn og Fjordane, nærmere bestemt i Aurlandsdalen, på vei ned fra fjellet. Evt på vei opp, for de som kjører østover. Veistrekningen er kjent for mange veifarende. Og oppe på fjellet ligger et spisested, og er du sulten er maten god. Jeg har en plan om fotpatrulje over her seinere i høst, så får vi se om det blir havfiske i nord eller til fots over vidda. Kanskje begge?

onsdag, august 18, 2010

Tidsreise....

Det er faktisk mulig å reise i tid. I dag klarte jeg å komme i gang med denne telefonen, via den gamle og glemte sikkerhetskoden og tok dermed i brukk telefonen som jeg hadde for utrolig mange år siden. Årsaken er at min, fram til i sommer, glitrende gode telefon, tok kvelden. Da var det først et par lånetelefoner av ymse slag i noen uker. Men nå er det den klassiske og smått ledgendariske Nokia 6310i som er tatt i bruk. Med slim-batteri. Såklart. Min Nokia n95, er levert inn til sjekk, men tror tiden er inne til å foreta bytte. Trenger derfor råd til vurdering av to-tre alternativer. Har sett på Samsung wave, men lurer på om jeg har lyst på iPhone4. Eller en Android av noe slag. Hva skal jeg velge. Må ha bra kamera, wifi, kunne lage wifisone, batterikapasitet, sende ftp, e-post, gps som virker, støtsikker, vanntett, skuddsikker, internett, ta oppvasken og jeg må kunne ringe med den. Noen tips?

tirsdag, august 10, 2010

Fra Fredrikstad

I sommer var det premiere på filmen "The Karate Kid" i flotte Fredrikstad. Stemning sto i taket, og kjendisene sto i kø. På rød løper var det kaos, og noe av moroa kan du se på videoen. Siden jeg i sommer har slitt med verdens dårligste linje har det ikke vært mulig å legge ut noe video før i dag.

mandag, august 09, 2010

Bruksanvisning: Engangsgrill


1 - ta av plastforseglingen
2 - sett grillen på et stødig sted
3 - tenn på. Om det ikke tar skikkelig fyr, sprut på nok tennvæske....
4 - legg på maten

lykke til