lørdag, april 30, 2011

Kongelig bryllup, mårna



Ferdig med London for denne gang, og med dagens fantastiske gourmetfrokost(dette er ALT som var å velge i) takker vi av fra den brittiske hovedstaden for denne gang. Gatene i byen var imidlertid fulle av liv til langt på natt, og fortsatt hører jeg rester av fest i nabolaget. Gårdagens middag var en fabelaktig smaksoppelvelse hos Mr. Kong. En liten kinesisk restaurant, som har vært i drift i 30 år, i Lisle Street i Soho. Nettsiden er ikke fantastisk, men maten er. Utrolig godt for smaksløkene, og med svært hyggelig og imøtekommende betjening var dette en suksessopplevelse. Skal du til London? Prøv en middag her.


London Bryllup - Images by Tom Hansen

fredag, april 29, 2011

Folkefesten fortsetter


Vegg til vegg-dekningen av bryllupet i London er over. Nå er det redigering av resten av bildene. Og en liten middag, om det finnes et bord å oppdrive i denne byen etter dagens folkefest. På www.herogna.no kan du se noen av bildene.

onsdag, april 27, 2011

London pynter seg


Store folkemengder, store flagg og stort sikkerhetsoppbud. Det er i korte trekk slik London fremstår i disse dagene før det store bryllupet. Og over området svever tre-fire nyhetshelikopter og minst ett politihelikopter. Her er bilde fra ruta kortesjen skal kjøre. Tipper det kommer til å bli mange langs ruten. Her blir det folkefest.

fredag, april 01, 2011

Nokia C7 - en skuffelse


Som noen vet har min gamle Nokia N95 avgått ved en altfor tidlig død, og Nokia klarte ikke reparere den. De klarte heller ikke oppdrive maken erstatningstelefon. I stedet fikk jeg en såkalt smarttelefon, også av merket Nokia, men denne gang av type C7. Jeg trodde lenge det var en bra telefon. Men erfaringen viser noe annet.
Kameraet er ikke godt nok, selv om, eller kanskje på grunn av, for mange (8)megapixler. Jeg er en mobilkamerabruker, men her gikk jeg på en smell. Menyen er lite intuitiv, du kan kun ha tre sider med snarveier, og app-butikken ovi er en forbannelse du ikke blir kvitt. Skal du logge deg på twitter eller facebook MÅ det gå gjennom ovi. Dessuten virker det som om telefonen er tilkoblet nett kontiunerlig. Tullete. Og en annen ting. Musikkspilleren i telefonen starter umotivert og tilfeldig i et bankende kjør. Og det er ikke mulig å gjøre noe med. Denne telefonen blir snart byttet, og Nokia står ikke på programmet. God bedring.