fredag, juli 20, 2012

Kreativ iPhonebruk

Jeg vet ikke hvor mange foto-apper jeg har lastet ned til iPhonen, og mange er ikke nødvendigvis bra, og blir slettet etter kort tid. Men noen er fabelaktige verktøy for den kreative. Dette bildet var i utgangspunktet et passe kjedelig bilde, men noen runder i iphonen så ble det ganske kult. For de som har en smart telefon ligger det mange muligheter der. Dette bildet har vært innom ColorSplash, men jeg er ikke sikker på hvilke andre apper. Dagens tips. Ta bilder, test dine kreative muligheter og utvid horisonten.

lørdag, juli 07, 2012

Bedring i vente?

Håper dette værvarselet slår til snart. Ville vel kanskje bli litt i overkant, men dette tåler vi noen uker i sommer. Varselet er laget ved hjelp av Photoshop og Yr.no.

torsdag, juli 05, 2012

Elg i solnedgang

Det klassiske bildet "elg i solnedgang" har fått en arvtager. Ballong er den nye elgen. Denne kom seilende ganske sakte i horisonten rett før solnedgang, og måtte selvsagt fotograferes. Til alt hell passerte den over Tryvann sett fra der jeg sto(hjemme) og etter lang tids venting passerte den rett over radiomasten og Tryvannstårnet. Kort tid etterpå forsvant den.