fredag, februar 22, 2013

SkiVoss Vinteridyll

Utrolig nok, det er noen som ikke liker vinteren. Hvordan er det mulig? Det er på dager som i dag man lærer å sette pris på utelivet. Strålende sol, bra temperatur, god plass i bakken, niste, kakao, løssnø....osv. Tipper det blir en tur hit igjen. Fikk også testet Speedrider i dag. Utrolig artig å henge under skjerm igjen. Står nå på lista over investeringsobjekter....
Forøvrig er også lysbildeshowet under oppdatert med noen nye bilder fra i dag.

torsdag, februar 21, 2013

Mobilkamera - igjen...

Det viktigste er ikke alltid hvilket kamera du bruker. Mobilkamera, litt planlegging og flaks(erfaring?) kan gi ganske gode bilder. Dette bildet av en svensk snowboarder tok jeg med en iPhone 4 på Slettafjell på Voss. Vi var akkurat ferdig med en fotosession lenger opp løssnøen, hvor jeg brukte Eos 5DmkIII og Eos 1dMKIII, og var på vei ned til heisen da jeg tenkte at her må jeg ta et kult instagram-bilde.

tirsdag, februar 19, 2013

Puddervarsel

Lang dag i fjellet, og ved en inkurie ble mange bilder tatt i jpg. Ble en smule irritert over det, da det medførte masse ekstraarbeid og ekstremt mye lenger tid i postproduksjon. Kameraene er sjekket, alt er tilbakestillt til raw og verden går videre. Fra Slettafjell og Bodegaen i Bavallen på Voss har jeg laget denne samlingen med bilder. Alle bilder tatt med Eos 1DmkIII og Eos 5DmkIII.

SkiVoss13 - Images by Tom Hansen