tirsdag, november 29, 2011

Posten igjen


Hvordan er det mulig å sende en pakke fra Bergen, og bruke så lang tid som Posten klarer? FEM dager på å sende ETT kolli fra Bergen til Oslo. Er det noen som kan forklare det? Det går raskere å sende en pakke fra indre Mongolia til Haugerud, med DHL eller UPS, enn det Posten klarer å sende en pakke noen få mil internt i Norge, for ikke å snakke om noen få kilometer i Oslo. Jeg fatter ikke at dette er mulig uten total udugelighet i alle ledd. Takk for oppmerksomheten.

fredag, november 18, 2011

Posten - en suksess? NOT!


En pakke fra Fredrikstad, innlevert på Posten kl 15.16. Hvor lang tid bør den bruke til Oslo? Det er et godt spørsmål. Pakken gikk videre fra Fredrikstad til Sarpsborg og ble videresendt kl 18.51. Ankomst i Oslo allerede kl 02.38 påfølgende natt. Hva skjer så med denne pakken? Forløpig, mer enn 18 timer senere, ingenting! Pakken ligger åpenbart på terminalen, og forventet levering er om TRE DAGER! Hva er det Posten Norge driver med? Jeg har fått pakker fra andre siden av jordkloden, via UPC og DHL. Pakken fra disse firmaene blir kjørt ut samme dag som de ankommer Norge. Ofte ankomst på morgenkvisten, med levering samme dag. Hvorfor klarer ikke Posten Norge å gjøre det samme? D

søndag, november 06, 2011

Cupfinalen

Tradisjonen tro. Jeg dekker cupfinalen. Også i år med ukepressevri på dekningen. Bildene til dennee saken må dessverre vente til etter tirsdag, men sportsbildene legger jeg ut. Satt på pressetribunen og tok bilder ovenfra. Det KUNNE bli bra, eller det kunne bli sykt meningsløst. Det er mulig det skjedde mye flott på banen, men det skjedde ikke nedenfor pressetribunen og den tøffeste vinkelen ville i dette tilfellet vært ganske rett nedenfor der jeg satt. Ikke mye som skjedde der, men her er i allefall noen bilder fra dagens event. Gratulerer Aafk med seieren.

Cupfinale2011 - Images by Tom Hansen