Slik lages verdens beste pizza.
1: Lag deigen enten i en brødbakemaskin eller kjøkkenmaskin: 3 dl
lunket vann, 3 ss olivenolje, 9 dl hvetemel, 3 ts tørrgjær, 3 ss
sukker og 2-3 ts salt. Eltes sammen til deigen blir smidig og settes
til heving i 45 min.
2: Stek ca 300g kjøttdeig i litt olje. Tilsett pizzafyll fra en pose,
og ca den mengde vann som skal til(ca 2-3 dl). skvis inn hvitløk, 2
fedd kan passe.
3: Deigen er ferdig, kjevles til en tynn pizzabunn, smør på
tomatpurre, kjøttdeigen legges over og dekkes med revet ost. Stekes
til den er ferdig, altså passe gylden(ca 15-20 min/225 grader midt i ovnen med
varmluft og overvarme hos meg)
4: For variasjonens skyld kan du krydre med litt skinke eller salami
eller pepperoni eller ananas eller litt sopp eller tomat eller noe
annet. Du kan også variere mengden kjøttdeig. Jeg foretrekker pizza
som ikke er for full av fyll.... Lykke til, og ta et bilde av pizzaen
din og send på mail.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar