I dag var det tid for ekspedisjon til Ytre Enebakk. Her ble det
kanutur og gjeddefiske for barna. De ble med Ytre Enebakks største
gjeddeekspert og da blir det fangst! To svære gjedder og rett hjem å
lage gjeddekaker. Stor var overraskelsen da ungene sa: -Dette er
kjempegodt!, og de spiste fire-fem gjeddekaker hver.
Her er oppskriften:
1,3 kg gjeddefilet
3/4 liter melk
2 egg
gressløk(mye), gjerne iblandet smør...
muskat
salt og pepper etter smak
litt potetmel
stekes i smør
serveres med kokte poteter og kokte/revne gulrøtter
lykke til.
søndag, september 18, 2005
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
1 kommentar:
Hei Tom.
Tror det mangler litt i oppskriften din. Min er enkel: 1 Gjedde, 1/2 gris :-)
Torbjørn
Legg inn en kommentar