onsdag, april 22, 2009

VGnett om scientologikirken

Dagens artikkel om scientologikirkens test på VGnett er glitrende. Den setter et søkende lys på hva slags test og resultater du får hos denne tøvete såkalte kirken. Jeg vet ikke om journalistene til VGnett er "Deprimert, tilbaketrukket, uansvarlig, på nivå med en gjenstand som ikke lever, undertrykte og kan forbedre livet med 1000 prosent", men de skal ha all ære for en meget god artikkel.

8 kommentarer:

Piken sa...

yess!

Scientologene har vært ute av medielyset en stund nå,for det er ikke like kraftige demonstrasjonen en gang i måneden mer, og da er det godt at denne idiotiske kulten taes fram i lyset i ny og ne, slik at folk skal skjønne at dette er en shady gjeng.

RHJ sa...

Det positive med scientologene, er at de er så få. Og de kan aldri bli mange. For hver gang antall medlemmer i Norge blir mer enn et par dusin, er det så mange andre som skjønner hva det går ut på, at sekten mister et hvert rekrutteringsgrunnlag.

Det triste er at mellom hver gang det blir satt søkelys på sekten, vokser det opp nye ungdommer som aldri har hørt om dette. Og de kan lett bli ofre.

Ken Hansen sa...

...lurer litt på om scientologene hadde vært mindre utbredt om alle scientologsteder hadde hatt et buddhiststed som nabo...?

Munich Machine sa...

Scientologene har desverre to kjente frontfigurer som er med på å ufarliggjøre mange aspekter ved deres forfektelser.

Så lenge Travolta og Cruise fronter denne sekten, vil mange tro at det du leser i mediene ikke kan være helt sant. For da hadde ikke de to vært medlemmer.

Disse to har en særposisjon ingen andre scientologer kan nær. De slipper den massive "programmeringen" og har en hyggeligere versjon av dette tøyset i hodet. Bare fordi de kan brukes til noe så fint som frontend.

Derfor er det viktig å boikotte filmer med disse to. Fordi det reiser tvil hos mennesker som vil tilhøre noe veldig sterkt. De føler seg utenfor og vil inn i varmen et sted. Et av de dårligste tilbud som finnes er jo nettopp denne sekten.

Støtt opp om de i samfunnet som har behov for aksept og tilhørighet, ved å boikotte noen som villig og uten skrupler, drar inn mennesker i en spesiell livssituasjon.

89 sa...

De går bevisst inn for å bryte ned folk, og selge dem kurs, "til deres eget beste".
Eksempel: http://tinyurl.com/dianeticadKom til anonnorway.ning.com hvis dere vil gjøre noe med det.

89 sa...

Det skulle være http://anonnorway.ning.com

Anonym sa...

Piken sa: "[...] for det er ikke like kraftige demonstrasjonen en gang i måneden mer, [...]"

Vi holder fremdeles demoer, om enn ikke like store som i starten. ;-)

Vi planlegger her: http://anonnorway.ning.com

Alle er velkomne!

Anonym sa...

Det blir internasjonal nyhet av det: Norwegian government considers prosecuting Scientology