søndag, august 24, 2008

Skuespillerprestasjoner

Jeg lurer på en ting. Hvorfor kalles fotball for idrett? Det burde hete skuespill. I denne såkalte sporten faller nemlig skuespillerne omkull om det kommer en motspiller i nærheten. Og idiotien toppes av presumptivt intelligente TV- og radiokommentatorer, som selv etter reprise i sakte film, roper på frispark og straffe. Hvor sinnsykt meningsløst kan det bli! I skrivende stund ser jeg på skuespillet på Brann Stadioen, hvor to RBK-deltakere har falt omkull av vindpresset da en motspiller løp forbi. Første mann falt da en konkurent var borti armen og nærmest strøk han med hårene......, neste fall var enda mer spektakulært. Da falt RBK-spilleren etter noe som KUNNE vært stygt. Brannspilleren kom inn i taklingen med knottene først, men BOMMET på ballen, OG MANNEN! Og RBKs mann faller som om han ble sparket rett ned. I sakte film ser vi at det OVERHODET IKKE er kontakt mellom spillerne. Men faller som en sekk gjør han. Tåpelig!
Dessuten: Branns spiller Karadas fikk ufortjent gult kort i sluttminuttene av første omgang. Situasjonen er som følger; Karadas løper til, hopper opp og skal nikke ballen. Samtidig kommer Steffen Iversen bakfra. Han hopper til og skaller i arrmen til Karadas, og Karadas får gult kort! Hvor forbannet idiotisk er det mulig å te seg? Jeg forslår å innføre videodømming, og straffe skuespill med utelukkelse i fem kamper og en månedslønn i bot.
Og ja, jeg ser på fotball innimellom(tilnærmet ufrivillig), og ja, jeg ser skuespillprestasjoner hver JÆ... gang. Lysten til å se fotball blir i allefall ikke større med slike dustete opplevelser. Håndball er mye morsommere. Her er det i det minste folk som tåler et snev av kroppskontakt ute å sutre. Fotball er for pyser.

Ingen kommentarer: