fredag, mars 27, 2009

Jan Thomas og politikk

Kjendisstylist og sanger(?) Jan Thomas, har begått en singelplate. Den ble selvsagt slaktet i Dagbladet. Er det noe som er politisik korrekt er det å slakte Jan Thomas. Uansett hva den mannen gjør vanker det slakt og negative oppslag i media. I dag valgte han å ta til motmæle, i det samme Dagbladet som anmeldte sangen i går. Han mener anmeldelsen av plata er et angrep på hans person. Det har han rett i. Anmeldelsen er overhodet ikke en musikkanmeldelse men virker som en sjetteklassings tafatt forsøk på å bli tekstforfatter på latter, og som dessuten ville hatt godt av å bli lest av en korrekturleser før offentliggjøring. For ordens skyld; Jeg har ikke hørt sangen, og har ingen mening om den. Det kan hende den er dårlig, men hva har det med botox i hals og hofter, og ikeamøbler å gjøre?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Om du leser anmeldelsen en gang til, så ser du sammenlikningen til en MGP-låt, og en kommentar om at Jostein Pedersen lett kunne ha funnet en sammenlikning til et IKEA-møbel, noe han da spiller videre på.
det var en bra skrevet anmeldelse i det hele, og om Jan Thomas hadde hatt litt selvinsikt og selvironi, så hadde han klart å le dette bort og ta det for hva det er.
Om låta bare er lagd for moroskyld, så er det i alle fall ingen grunnt til å fly i flint for en dårlig anmeldelse.

Anonym sa...

Jan Thomas viser nok en gang at han ikke står for noe annet enn innholdsløs egodyrking. Det lille jeg har hørt av låta er elendig, Dagbladets kommentar/slakt/anmeldese setter låta på rett plass.