torsdag, november 20, 2008

Er noen overrasket over dagens gladmelding fra Statsministerens kontor, som omtales i VG, Dagbladet, Nettavisen og Aftenposten? At Norge skulle velge amerikansk fly er ikke akkurat noe sjokk for Dere som følger litt med. Men det var faktisk noen som i fullt alvor trodde JAS-Gripen hadde en sjanse. Det kalles spill for galleriet. Nok et veddemål er vunnet.

5 kommentarer:

Unknown sa...

Sant så sant! Media og regjeringen forsøker jo tappert ved å vri litt på sannheten. Det kom også fram for et par dager siden at Finland har besluttet det samme. Den besluttelsen tok vel ca. 1 måned å fatte, Finland er ikke med i Nato.

Anonym sa...

Så absolutt en gledens dag.
Godt å se at fornuften råder og profesjonelle meninger og kvalitetssikringsrapporter tas til følge. Disse flyene kjøper vi tross alt for å forsvare landet og våre interesser, ikke for å bli venner med Sverige..
SV er som vanlig ute etter å spare penger på forsvarssatsinger og ser ikke lenger enn til så vidt over grensen.. JAS Gripen er et fly som liger årevis etter F-35 i utvikling og teknologi. Det er dette flyet vi trenger!

Anonym sa...

Hei Tom
Hehe, har du fått med deg at StatoilHydro fikk div lisenser i USA. Det etter at Statoil og Hydro tidligere ble saksøkt for ulovlig samarbeid med OPEC og anbefalt boikottet av kredittilsynet i USA med hnsyn til terrorfinans etc... Så hvis flyavtalen er i boks så vet du nok hvorfor. Vi har i Norge noe som kalles "negativ parlamentalisme". Bare å be fylkestingene reise mistillit til den sittende regjering og de må gå på dagen. Jens er forlengst oppsagt i mine øyne etter sin gjennomtrumfing av det nye EU-direktivet 10 mot 9 stemmer... Så kommer flyavgjørelsen....!!!!! Selvfølgelig bør vi kjøpe av svenskene. Det er jo vår nærmeste nabo som er fredelig innstilt.... Ikke en krigsmaskin som USA! Så blirfelleskapet sterkere, snart bør landegrensen i norden åpnes. Verden går vel i oppløsning om vi ikke skal se fremover med felles visjon, vi som har litt sundt bondevett igjenn. Peace...........

Anonym sa...

Fordi vi kjøpte Amerikansk, det beste alternativet, mener da folk med en gang at det var korrupsjon og en konspirasjon. Snakk med folk som jobber med fly, som har peil på fly, våpen teknologi, radar teknologi - det har nemlig jeg gjort, og det er ingen tvil hva de foretrekker. Besides, vi har i årevis hatt Amerikanske forhåndslagre, Svenskene hadde i årevis Nazi forhåndslagre. Amerikanerne og Britene hjalp oss, Svenskene hjalp Nazistene. ;P
http://www.aftenposten.no/fakta/verdenskrig/article534147.ece

Anonym sa...

Hei annonyme tomskalle!vil du ikke bli venner med søta bror fordi du bor for langt unna Svinesund?Er det rart det blir krig!!!!