mandag, januar 12, 2009

Stortingspensjonistene

Selvsagt skal ikke storingspensjonistene straffes. De tilhører makteliten, og lager lover. Dermed står de selvsagt OVER loven, og om noen av disse skulle bli straffeforfulgt på noen måte i norsk rettsvesen, vil det være en gedigen overraskelse. Det er klart at en pensjonist som får utbetalt 30 kr for mye(vg.no) får avkortet pensjonen. Stortingspensjonistene har tilogmed tilbudt seg å tilbakebetale det de har fått for mye utbetalt. Er dette et forsøk på å unngå straff? Det er snakk om seks personer som tilsammen har fått nesten seks millioner for mye. Strafferammen for trygdesvindel er intil seks års fengsel. I dette tilfellet: Neppe aktuelt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hmm... har d nån gang skjedd at nån i denna type stilling eller som jobbe i den norske stat, har blitt straffa? Selfølgeli veit dæm at d e galt! sku sakt heile mi meining om tema, men har ikkje tid tel å skrive så mye!
Vi normale bli straffa førr feil de jør på nav. e en av dem, så æ veit...
Men, e d derimot snakk om milionbeløp og statsansatte, så e d jo bare synd i dæm, og ikkje demmes feil! En gjeng me onga på 8-12 år kunna styrt detta lande bedre!