søndag, juni 21, 2009

Sola har snudd

Jepp. Det stemmer. Sola har snudd, og det skjedde for ett minutt siden. Sommersolverv var i år på dagens dato kl 05.45. Det går altså mot mørkere tider, og jeg fleder meg allerede til vinteren og skigåing. Men før den tid skal jeg både bade og sole meg.

1 kommentar:

Anonym sa...

Var det noen som så klippet på youtube?
Er dere så blind i troen på hva aviser skriver?
Er det noen som har blitt intervjuet før, og ikke sett hvor mange faktafeil det faktisk er i etterkant?

Jeg har førstehåndsinformasjon, og det var et mislykket basehopp, der hopperen får 180 graders åpning med fullt bærende skjerm, og treffer fjellveggen. sklir så ned fjellsiden, med bærende skjerm til han lander i stenuren. Ganske så dramatisk for de som er tilstede, også for de som kommer til i etterkant av et slikt uhell, så virker det ganske så utrolig en lever. Dette forplanter seg så videre til en som burde skrive en troverdig historie, men som så inderlig vet at her må det mer krydder til, ellers så vedlikeholdes ikke mytene som er omspunnet ekstremsporten. Det er det siste de er interessert i. Det er det samme som om Coca Cola hadde gått ut i markedsføringen sin og sagt at cola er bare sukker med noe smakstilsettinger. Er helseskadelig, og burde ikke konsumeres mer en et par (små) flasker i uken. De selger ikke bare et produkt men en hel livstil. Analyser det budskapet dere? Er det budskapet troverdig? Litt avsporing der, men ta for dere de artikkelene dere sitter med kunnskap, og informasjon, og gå igjennom etter faktafeil. Noter dere hver gang det ikke er noe som stemmer med virkeligheten, og tenk da på alt dere sluker rått der dere ikke har noe kunnskap i det hele tatt.

Her er en annen video der en treffer fjellet etter 50 meters fall, og overlever.

http://www.youtube.com/watch?v=RyxV3VGWC3Q&feature=related

Tittelen er: BASE hopper overlever 250 meter frittfall ( 120 meter ca er den totale høyden på klippen) Skjermen åpnet ikke som den skulle ( Den åpner som den skulle, men feil vei) G. Frush som er redningsleder sier at dette var et Mirakel, og han burde egentlig ikke ha overlevd. (Det han egentlig sa, var at basehopperen var helldig denne gangen, og kom fra det med mindre skader tross alvorligheten av hendelsen) Også når en rykker ut til et ulykkes sted, så forbreder man seg på det verste om en ikke har noen håndfast informasjon fra før. Hvordan ville du ha forbreredt deg på en uttrykning "front mot front bil og lastebil? Det er alt du har av informasjon etter nødmeldingen?

Et klipp til!

http://www.youtube.com/watch?v=OJj9re1DljE