søndag, juli 23, 2006

Bursdagsmeny i Rimi-Hagens lag

Forrett

  • Kald kveitesuppe med lime og sitrongress
  • Asparges med olje
  • Pocherte vaktelegg med trøffelmajones
  • Lettrøkt sjøørrett med gulrotpuré
  • Scampi på spyd med sprø svor og peanøtter
  • Blåskjellfrikassé med safran
Buffet
  • Østers med lime og sitron og vinaigrette
  • Skalldyr, norsk hummer naturell med tilbehør
  • Assortert sushi
  • Fisk og skalldyr
  • Tapanjaki-plate
  • Pigghvar med beurre blanc med dill og lakserogn
  • Kongekrabbe med bløt papayasalat
  • Woking av sjøgress, vårløk og reddik
  • Ferske kamskjell
  • Breiflabb
  • Lammekarré eller kalveentrecote
Dessert
  • Ostebuffet
  • Jordbærterte
  • Pasjonsfruktsuppe med limeskum
  • Sjokoladetriologi
  • Rabarbrasorbet
  • Norske bringebæ

2 kommentarer:

Anonym sa...

var du på festen?
Kor e bildan?

Erlend Krumsvik sa...

Menyen er upåklagelig. Nesten like bra som kaffe i hengekøyen...