tirsdag, desember 23, 2008

Fine ord....

Politidirektør Killengren er mer politiker enn politi. Hun snakker på VG-nett samme svadaspråk, og bruker intetsigende ord som "utfordring" i stedet for det korrekte ordet "problem", og "tøff" i stedet for "krise". Problemet med denne omdefineringen er at et problem plutselig ikke lenger er et problem. Om noen sikter på deg med pistol, eller truer deg med kniv, har du et problem, og ikke noe annet. Det er overhodet ikke snakk om en utfordring. Politifolk som ikke jobber er ikke noe problem. Men når du blir ranet og politiet ikke kommer, er det absolutt et problem. For deg. Om politiet ikke får gjort jobben sin av mangel på folk eller utstyr er det slett ikke en "utfordring". Det er et problem. Uansett hva Killengren eller andre politikere sier. Om du blir invitert på skitur, og kameraten din sier "førstemann fram", DA har du en utfordring.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hva? Ingen krise i Politiet? Hvor har hun hatt hodet den siste tiden??????
Sjekk www.pf.no så ser en hvordan grasroten i Politiet har det for tiden. Vet ikke hvordan din arbeidshverdag betoner seg Killengren, men min situasjon som utegående operativ polititjenestemann har med tiden blitt værre og værre........

Er redd for hva som skjer dersom folk faktisk tror på henne, og ikke på Politietaten......
MEN.....nå skal det vel sies at hun må si at det er ro i rekkene? Med en slik Sjef (justisministeren), så får hun vel ikke lov å si noe annet????