tirsdag, desember 09, 2008

Hvor skal dette ende?

I dag fikk vi nok et eksempel på respekt og omtanke for den eldre garde. VG skriver om Borghild(95) som var så heldig å bli tilbudt fast plass på sykehjemmet. På gangen! Famlien synes overraskende nok at det ikke var noe særlig å bo på gangen når du er 95 år....., og ga saklig uttrykk for dette. Da kastet sykehjemmet seg rundt og ordnet gledestrålende plass på et møterom! Utrolig! Hvordan oppegående(?) mennesker i det hele tatt kan forslå denne typen opphold for en senior i det moderne(?) Norge er for meg en gåte. Jeg lurer faktisk på om politikere som legger rammevilkår som resulterer i denne typen omsorgstilbud i det hele tatt er tilregnelige. Er det disse politkerne vi fortjener?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det ender der det alltid ender.. i PROFITT!!!!!!

Anonym sa...

Sykehusene har ikke så mye å skryte av. På sykehuset i Bodø har de nettopp stengt en helt ny avdeling og pasienter blir liggende på korrridorene. Flotte Norge.

Anonym sa...

"Vi ønsker å gi alle enerom med fasiliteter, men slik er det ikke nå, sier hun til Laagendalsposten."

DETTE GÅR IKKE AN!!!!!!!!!!! SLIKT KAN IKKE AKSEPTERES - I DET HELE TATT! EN DAG SLIK - ER EN DAG FOR MYE! NÅ MÅ POLITIKERNE ORDNE OPP, NÅ, IKKE I MORGEN! PENGER ER DET NOK AV: TA AV OLJEPENGENE! GAMLE MENNESKER KAN IKKE LEVE SLIK PÅ DERES SISTE DAGER! DERE POLITIKERE SKULLE SKAMME DERE!