lørdag, februar 28, 2009

Global oppvarming - wtf?

Klimahysteriet har tydeligvis tatt pause. Global oppvarming er midlertidig lagt på is.Det passer liksom ikke inn å skrive eller snakke om global oppvarming når det er rekordkulde(er det egentlig det?), silekføre i marka og nok snø til langt utpå våren. Sola står flott på himmelen og varmer solveggen. Og alt klimahysteriet har stilnet. Foreløpig. VG-nett melder at det var sjokk-kulde i natt. Det merket ikke jeg noe til. Kle deg godt er VGs anbefaling. Det er jo 0 grader...., dette var kaldt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Prinsippet med global oppvarming er at isen i de arktiske strøk smelter, som du kanskje forstår betyr det at kaldt vann vill strømme nedover nord atlanteren og gradevis stoppe opp golfstrømmen, dette vil føre til varmere vær mange steder sør over i verden og kaldere vær i nord!

Et annet eksempel er Australia med rekordvarme denne vinteren (sommer i australia).

Før forrige istid over 10 000 år siden var det en global oppvarming som igjen førte til en istid, dette er en syklus vi mennesker ikke kan gjøre noe med, men som har blitt frem skyvet av vårt CO2, og annet utslipp.

Anonym sa...

Dette er tull, Anonym. Isen ved Arktis er veldig stor akkurat nå ettersom det er vinter. Sommeren 2007 var isen litt mindre en normalt. 2008 var den på nytt større. Disse variasjonene er ikke spesiellt store.