fredag, februar 20, 2009

iPhone hos telenor

Snart. Og det er morsomt å lese i VG at "Telenors informasjonssjef Atle Lessum har tidligere uttalt at en lavere pris på både telefonen og abonnementet vil være en naturlig følge når de også får selge iPhone". Akkurat dèt er det vel ingen som tror på. Når har noe blitt billigere med Telenor? Men over til iPhone. Telefonen er kul, morsom, designmessig overlegen, lett å bruke og ikke minst gammeldags. Gameldags med tanke på det sykt dårlige kameraet den er utstyrt med. Dessuten har den ikke(ennå) kamera i front, så det går altså ikke an å ha en videosamtale/konferanse med telefonen(er det egentlig noen som bruker den muligheten?). Putt inn et skikkelig kamera, med skikkelig blitz, og jeg vil bli iphoneeier og -bruker.

1 kommentar:

Aasmund sa...

Ta bort kameraet frå iPhonen og eg er like fornøgd. Mobilkameraer er uansett ikkje noko tess, og det er ikkje derfor ein kjøper tlf.

At den er gamaldags utover det er mest berre bullshit, det er ikkje så mykje iPhone ikkje har som er interessant for ein vanlig brukar.

Software er uansett den største fordelen iPhone har over andre telefonar, ingen andre telefonar er i nærleiken av eit så intuitivt grensesnitt.

Eg syns det er bra Telenor får iPhone no, for då får vi dekning over nesten heile landet og betre konkurranse. Netcom er uaktuelt for dei fleste som bur i Nord-Noreg.