torsdag, februar 26, 2009

Som de sier i USA: Oh My God

Kine Hellebust sa i VG i dag det som bør sies om denne saken "Om fem år håper jeg et slik intervju som dette er like forbausende som om noen ringte og sa at noen andre var heterofil"
Jeg mener det burde være slik i dag. Dette skrev jeg for noen måneder siden.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, mannfolk fornekter seg ikke uansett hvilken fil de kommer i, kan dette være så mye å bråke om da. Hvilken seksuell preferanse man har kan da ikke ha noen nyhets verdi!

Anonym sa...

Nei gu asså...jei åsså...guri..osv Og så!!??
Hva i huleste er det med disse folka? Jeg er sikkert hetro, men jeg hverken står fram eller flagger det!!?? Ikke er det noe som opptar meg hverken daglig, ikke ukentlig engang. Hva betyr det for andre enn en selv om man er hetro, homo, lesbe, bi, trans osv hva nå alle kaller seg. Det finnes da virkelig andre viktigere ting her i livet enn om man går rundt og vifter med sneipen, dåsa eller ikke!!?? Hva jeg bruker den til da? Jeg tisser! Daglig!

Vannlig mannsperson (hva nå det er).

Ken Hansen sa...

"Kirkekonsilet i Nablus i 1120 skrev den første loven som omtaler homoseksualitet som en ”forbrytelse mot naturens orden”. I renessansen fant slike tekster veien inn i lovverket i mange land og førte til undertrykkelse av homoseksuelle på grunnlag av at det var ”unaturlig”.

Vi kan mene mye, men ett er i alle fall sikkert: Homoseksualitet er vidt utbredt i Dyreriket. Unaturlig er det ikke."

Teksten over er hentet fra utstillingen "Mot naturens orden?"
http://www.nhm.uio.no/againstnature/dyr_mennesker.html

apples sa...

Det er ikke det at noen er homofil, det er at en som har vært Norgest kjekkeste mann siden før jeg ble tenåring, er homofil. Det er ikke det at han liker gutter, det er det at han ikke liker jenter. Det er trist for oss!

Og når man tror at man er noe (som han selv sier - han har prøvd og prøvd og prøvd), men så innser at man er noe annet... Det er litt som at Per Sundnes skulle stå frem som hetro - det hadde nok overrasket folk det også.

Så samtidig som vi er glade for at flere tør å si hva de føler, det er jo det som er viktig her, så gi oss litt tid til å være triste også. Damenes Aften - en siste hilsen - det høres jo både vakkert og trist ut :)