mandag, mai 18, 2009

De fleste klaget ikke


Det var ganske mange som klaget på Synnøve Svabø, melder Dagbladet. En fargeklatt. Synnøve var kanskjje litt plump i mange av sine kommentarer, men sendingen var morsom, og for oss som kunne krydre med Jostein Pedersen på vg-nett, ble det underholdende. I går og i dag er det stort trøkk på hvor mange som var missfornøyd med Synnøves innsats. Det skal dog bemerkes at de aller fleste som fulgte sending IKKE har klaget. Kun en liten del surmulere, ok, ikke liten del. Det er rett nok ti tusen som ikke var helt fornøyd, men det var vel omtrent en million seere som fulgte sendingen. Altså; de fleste klaget ikke, og det var da heller ikke noe å klage på. Utover dagen i dag har da også kritiikerne roet seg, og flere støtter henne i full offentlighet. Jostein Pedersen, tidligere utskjelt, tar henne i forsvar på TV2underholdning. Og VG følger opp. Aftenposten har snakket med Kjellaug Nakkim, som leder supperådet Krinkastingsrådet. Hun likte ikke det hun så. Hun valgte selv å se sendingene på svensk TV, hvordan kan hun kritisere Svabø for noe som helst? Hun har åpenbart fått med seg noe. Enten har hun sett på NRK, og kan kritisere Synnøve, og snakker mildt sagt ikke sant. Eller hun så på svensk TV, og kritiserer ut fra hva hun har lest.

Og på Gardermoen var det Beatlestilstander da Alexander kom tilbake. Jeg var der, sammen med altfor mange andre. Fem tusen fans var møtt frem. Det var mildt sagt mye dytting og jeg håper ikke noen kom til skade. Det var bemerkelsesverdig mange små barn der. Og de fleste så ikke noe. Og VG melder at Rybak blir rik. Men du blir ikke rik av å tjene en million eller to.

edit: Det var over to millioner seere

8 kommentarer:

Anonym sa...

I min familie moret vi oss stort over Synnøve Svabøs kommentarer. alle fra 17 til 46 hadde det MORO. Takk til NRK som hadde satt Synnøve Svabø ved mikrofonen!!!!

Anonym sa...

Synnøve er helt konge:)

Anonym sa...

Vi lo og lo og lo!
MGP er et underholdningsshow, ikke et faktaprogram - hallo!? Hun var strålende!

Anonym sa...

Enig!!

Anonym sa...

En statssekretær og medlem av The 2,5 % community (Senterpartiet) har lagt ut en prostestblogg på Facebook. Er ikke sev der, men hadde jeg VÆRT det, ville jeg lagt ut en Svabø-blogg for å sikre henne kommentatorrollen i GP 2010..forslaget er avsendt til facebookere..

Anonym sa...

Synes 10.000 klager er mye jeg. Ikke alle gidder å klage, det er jo for sent allikevel.. Ødelagt finale er ødelagt finale.!!! Synnøve Svabø bør ta hatten sin å fjerne seg fra NRK. Og de som er ansvarlige for at hun fikk kommentatorjobben, og i tillegg ikke stoppet henne underveis i finalen, bør ta et kraftig oppgjør med seg selv og sin dømmekraft. Å få seg til å si at Svabø har gjort en god jobb forteller meg at de er like tomme i hodet som Svabø og har like lite folkeskikk som henne. De som jobber med TV er gjester i våre stuer og bør oppføre seg deretter.

Anonym sa...

Men i alle år har jo folk flest vært gale på Jostein Pedersen. La nå stakkars Svabø få fred, slutt den erketypisk Norske Heksejakten. Hun er et menneske som oss alle, og gjorde sitt beste. At hvermansen føler de kunne gjort en bedre jobb, er ikke overraskende. Jeg har selv jobbet i radio (ikke tv) og opplevd utallige forståsegpåere som stivnet når det gikk litt hett for seg. Hadde Rybak tapt, hadde vi kaklet på ham. Sånn er vi bare - aldri fornøyd. Huff.

Anonym sa...

"Gjordfe sitt beste" sier en "Anonym". Det er nettopp det: Hun er ikke bedre! Hun er kun interessert i å fremheve seg selv, fremfor å gi oss seere en saklig oppsummering om hvert deltakerlands bidrag. Det var bare sure oppstøt og idiotiske sleivspark hele tiden. Eneste positive var at hun lot oss, i motsetning til det Jostein Pedersen gjorde før, å la oss få høre mesteparten av sangene i fred. Men, hvem har interesse av å høre om hennes puppestell og dobesøk? INGEN! ((Hun kunne fint ha fått til å la Per Sundnes overta mens hun måtte ta seg en tur dit, uten å kringkaste for over 2mill. seere "...og nå setter vi over til min kollega i noen minutter til jeg kommer meg ned til scenen....") Så enkelt kan det gjøres. Dessuten, hun av alle burde være proff nok til å skille på et humorprogram og et familieprogram som ESC er. Nei, vi må få inn en kommentator som takler slikt mye bedre enn det hun gjorde.