torsdag, mai 07, 2009

Forslag til fotballreglementet

Faktisk ikke bare ett, men TO forslag. Revolusjon i fotballregelverket. Start med å utvise alle som protesterer på dommeravgjørelsen i to minutter. Andre gangs protest i samme kamp = rett ut resten av kampen. Protest på dette medfører utvisning i neste kamp. Hva om den som får gult kort inttar grunnstilling og bukker til dommeren som takk for at det ikke ble rødt? Det var forslag 1.

Her kommer forslag 2
Slutt med tåpelige to omganger og synsing om spilletid. Innfør EFFEKTIV spilletid NÅ! Det er for dumt når alle fotballkamper er 2 ganger ...tja... omtrent 45 minutter(minst). Hvor ofte varer en fotballkamp 90 minutter? Aldri. Derfor: Effektiv spilletid. Klokka starter ved avspark, og stopper når dommer blåser i fløyta for frispark eller hva det måtte være. Deretter er klokka, og kampen, i gang igjen ved ballberøring. Kampen vi kanskje vare litt lenge, derfor henger dette forsalget sammen med ett annet. 4x15 minutter med lang pause mellom andre og tredje kvarter.....

Kanskje fotball kan bli artig?

Men først; vær så snill, kjære fotballspillere, ikke kast Dere ned for den minste ting, og drøm straffe. Det er påtakelig flere spillere på angripende lag som faller for det minste vindpust, enn spillere fra forsvarende lag. Og dette varierer merkelig nok med hvilket lag som angriper, i samme kamp. Tåpelig.

Bakgrunn: vg nett saken om Øvrebø som lever i skjul for paparazziene fra dagsavisene.
Dagbladetfølger opp med Claus Bo Larsen, danske, som mener Chelsea-spillere bør straffes.

Oppdatering: Dagbladet har nytt innlegg i saken, noe jeg mener ytterligere forsterker behovet for øyeblikkelig innføring av forslag én....